Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact

Naar aanleiding van de Covid-19 pandemie zijn de openingstijden van de praktijk aangepast, en vinden de consulten met uw psychiater veelal telefonisch plaats. 

Als u de praktijk niet kunt bereiken, neemt u bij problemen die geen uitstel kunnen verdragen contact op met uw huisarts.

Psychiater J.H. Bent werkt dinsdag en donderdag. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 57902335, en ook voor het versturen van een SMS. U wordt dan door hem teruggebeld.

Psychiater J.L. van der Geld werkt dinsdag en donderdag. Zij is op die dagen tijdens het telefonisch spreekuur van 13.00 tot 13.30 uur bereikbaar op 06 41376492 , en tevens voor het versturen van een SMS.

Vergeet niet in een eventuele SMS uw volledige naam te vermelden.

U kunt ook een e-mail naar de praktijk sturen via onderstaande formulier. Als u wilt dat contact met u wordt opgenomen, vergeet dan niet uw telefoonnummer en/of email-adres in te vullen.

Herhaalrecepten kunt u bij voorkeur aanvragen via het formulier onder Herhaalrecepten. Aanmelding als mogelijke patiënt kunt u  bij voorkeur doen via het formulier onder Aanmelden.

De met een * aangegeven velden in het formulier moeten worden ingevuld.